SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta pazar günü evinde Eyüpspor'u konuk edecek olan Bucaspor, son 2 sezonda Buca Arena'da aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yarattı.
Sarı lacivertliler bir zamanlar en büyük kozu olan statta bu periyotta oynadığı 23 maçta sadece 6 galibiyet alabildi. Geçen sezon küme düştüğü PTT 1'inci Ligi'nde Boluspor'u (3-2), Elazığspor'u (3-0), Denizlispor'u (3-2), Orduspor'u (2-0) ve Adana Demirspor'u (5-3) yenen Bucaspor, bu sezon ise sadece Gümüşhanespor engelini 4-0'la aşabildi. Bucaspor evinde bu süreçte 7 mağlubiyet alırken 10 defa da eşitliği bozamadı.
İç sahada kaybettiği puanlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bucaspor, 2 sezonda evinde 30 gol attı, 32 gol yedi. Bucaspor, bu sezon yer aldığı 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ağırladığı Tokatspor, Ankaragücü ve Kartalspor'a mağlup olurken Fatih Karagümrük ve Büyükçekmece Tepecikspor'la yenişemedi.
Teknik direktör Suat Kaya, Eyüpspor maçını kazanarak hem seri galibiyetlerin başlayacağını, hem de taraftarlarına güzel bir armağan vereceklerini söyledi. Suat Kaya, futbolseverlerden destek isteyerek, "Bucaspor taraftarsız olmaz. Onların desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.