Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği 2017 şampiyonluk Balosu’na katılan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada, “Daha evvel bize rakip olanlar şimdi kanka oldular, beraber bize rakip oluyorlar. Onun için camia bütünlüğümüze çok ihtiyaç var. Bütün camiamız bir tek Antalya’da değil, inanılmaz bir bağımız var. Allah bizi sizlere mahcup etmesin. Merak etmeyin bu sene de o sene olacak. Hep beraber çok güzel günler göreceğiz. Arada yağmurlar, karlar yağacak ama hep güneşli günler gelecek” dedi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği 2017 Şampiyonluk Balosu’na katıldı. Baloya Fikret Orman’ın yanı sıra, Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nahit Tunador ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaklaşık 900 siyah beyaz sevdalısı katıldı.

“Beşiktaş’ın gücünü herkese gösterme fırsatını bulduk”

Çok nezih ve güzel bir toplulukla bir araya geldiğini ifade eden Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, herkesle fotoğraf çektireceğini söyledi. Orman, “Zor süreçlerden geldik. Gülen gözleri görmek benim için çok mutluluk. Her seferinde söyledim bizim bütün işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Onların gülen yüzlerini daha fazla güldürmek. Zor süreçteyken biraz karamsardık, ilk zamanlarda bize güvenmiyorlardı ve güven problemi vardı. Daha önce çok vaatler verilmiş, bir şeyler söylenmiş ama yapılmadığı için bütün camiamızda güven problemi vardı. Hamd olsun hep beraber sizler bize güvendiniz, bizlerde icraat yaptık ve Beşiktaş’ın gücünü herkese gösterme fırsatını bulduk” dedi.

“Sizden istediğim tek şey, şımarmayalım”

Beşiktaş’ın büyük bir aile olduğunu dile getiren Orman, “Farkındaysanız bizim aile mensuplarımız, oyuncularımız, hocalarımız bütün takımlarımız için söylüyorum çok mutluyuz. O bizim aile mutluluğumuz. Huzurlu bir aileyiz. Beşiktaş’ın genetiğinden gelen değerler var. Bu ülkenin kurulmasında emeğimiz var. Bereketli bir topraktan geliyoruz. Hep helal paralarla geldik buralara. Onun için bizim mutluluğumuz hep daim olacak. Sizden istediğim tek şey şudur, şımarmayalım. Biz başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan bir kulüp değiliz. Onlar başkaları. Biz onlar değiliz. Biz kendi yaptıklarımızla mutlu olan bir kulübüz. Bizim kıyaslamamız dünya kulüpleri. Çıtayı bazı takımlarla yapmamalıyız. Eğer onları alacaksak onları 3-5 sene içerisinde alt ederiz. Biz dünya kulübü olmalıyız. Dünyanın her tarafında taraftarı olan, yüz milyonun üzerinde taraftarı olan, vurdu mu dünyanın her yerinde ses getiren camia olmak zorundayız. Bunu da başaracağız” diye konuştu.

“Lig başlamadan ayak oyunları her şey başladı”

Zor bir sene olduğunu ifade eden Fikret Orman, “Her sene daha zor bir sene oluyor. Geçen sene ilk şampiyonluğumuzdan daha zor bir seneydi. Bu sene daha da zor olacak. Görüyorsunuz daha lig başlamadan ayak oyunları her şey başladı. Bundan yılmayacağız. Daha çok kenetlenip, daha çok çalışacağız. İşimizi çok iyi yapacağız. Efendiliğimizi hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Bu demek değildir ki hakkımızı kimseye yedireceğiz” şeklinde konuştu.

“Daha evvel bize rakip olanlar şimdi kanka oldular, beraber bize rakip oluyorlar”

Güçlü olduğunuz zaman herkesin karşınızda cephe oluşturduğunu belirten Başkan Fikret Orman, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Daha evvel bize rakip olanlar şimdi kanka oldular, beraber bize rakip oluyorlar. Onun için camia bütünlüğümüze çok ihtiyaç var. Bütün camiamız bir tek Antalya’da değil, inanılmaz bir bağımız var. Allah bizi sizlere mahcup etmesin. Merak etmeyin bu sene de o sene olacak. Hep beraber çok güzel günler göreceğiz. Arada yağmurlar, karlar yağacak ama hep güneşli günler gelecek.”

Konuşmanın ardından Başkan Fikret Orman, geceye ev sahipliği yapan otelin sahibine yeni transferleri Jermain Lens’in 17 numaralı imzalı formasını hediye etti. Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nahit Tunador ise başkan Orman’a kartal figürü hediye etti. Konuşmaların ardından Erkan Güleryüz konseriyle gece devam etti.