PTT 1'inci Lig'de Giresunspor deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle dönerek 12 puanda kalan ve averajla düşme hattının hemen üzerinde yer bulan Karşıyaka, cuma günü konuk edeceği 9 puanlı Denizlispor'a mağlup olması halinde kendini ateş çemberinin içinde bulacak.
Karşıyaka-Denizlispor karşılaşması gibi bu haftaki Şanlıurfaspor-Kayseri Erciyesspor maçı da alt sıraları yakından ilgilendirirken yeşil kırmızılılar, galibiyet durumunda derin bir "Ohh" çekecek.
Denizlispor'un ardından ilk yarı sonuna kadar deplasmanda Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ve Altınordu ile karşılaşacak olan Karşıyaka, tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmayı hedefliyor. Yönetimde yaşanan istifalar sonrası 22-29 Aralık'ta kongre kararı alan Karşıyaka'da idari yapının bozulmasının özellikle futbolda sportif başarıyı olumsuz etkilediğine dikkat çekildi. Denizlispor randevusu öncesi Engin'in iyileştiği Karşıyaka'da devreyi kapatan Çağlar dışında eksik yok.
ACAR: "KIZGINIM AMA YÜZÜMÜZ GÜLECEK"
Karşıyaka'da kongre sürecinde görüşmeler yapacağı öğrenilen işadamı Erdal Acar'ın İzmir'de caminanın önemli isimleriyle bir araya gelebileceği bildirildi. Sosyal medyadan, "Karşıyaka geliyorum, kongre zamanı" şeklinde paylaşım yapan Erdal Acar'ın yorumlarda gelen sorular üzerine, "Kızgınım biraz ama yüzümüz gülecek, söz" ifadelerine yer verdi. Erdal Acar, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, Nazım Torbaoğlu, Mutlu Altuğ, Fatih Diniz gibi isimlerle toplantılar yapacak.