Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()- DENİZLİLİ milli atlet 17 yaşındaki Alperen Acet, Fenerbahçe formasıyla katıldığı Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler Grup A Yarışları'nda yüksek atlamada 2.12 metrelik derecesiyle şampiyon oldu.
İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen organizasyona erkeklerde ev sahibi Fenerbahçe'nin yanı sıra Çek Cumhuriyeti'nden Sokol Opava, İspanya'dan Playas de Castellon, İngiltere'den Shaftesbury Barnet Harriers, Litvanya'dan Nike Klaipeda, Portekiz'den Sporting Lizbon, Slovenya'dan Mass Ljubljana, İsviçre'den Zürih takımları katıldı.
Alperen Acet, yüksek atlamada başarılı bir performans sergileyerek 2.12 metreyi zorlanmadan geçti ve tüm rakiplerini geride bırakarak adını zirveye yazdırdı. Temmuz ayında Kolombiya'da gerçekleşen Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası'nda dördüncü olarak madalyayı kıl payı kaçıran Alperen Acet, "Bu şampiyonluk, bana büyük moral verdi" dedi. Denizli Gençlikt Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahnmet İbanoğlu da genrç sporcuyu, antrenörünü ve ailesini kutladı.

FOTOĞRAFLI