Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 23 Ağustos Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynayacağı Derince Belediyespor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
10 Günlük Afyon kampından sonra 3 günlük aranın ardından Yalı Çiftlik Tesislerinde top başı yapan B.B. Bodrumspor antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya maç haftasının geldiğini belirterek; “Bu Pazar ilk maçımızı Bodrum Şehir Stadımızda oynayacağız. 85 Yıllık tarihimizde ilk defa üçüncü lig heyecanı Bodrum Şehir Stadında yaşanacak. Bununla ilgili kombine kart ve bilet satışlarımızda başladı. Ben buradan taraftarlarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bodrumsporlular Bodrumsporumuza yine sahip çıkıyorlar. Ayrıca maç içinde takımımız iyi hazırlandı ve iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. 4-5 yıldır Bodrumlulara iyi futbol izlettirdik, iyi maçlar izlettirdik ve yine ben bunu yapacağımıza eminim. Bodrum halkıda yine desteğini esirgemeyecektir ve hep beraber birlik beraberlik içinde Bodrumlulara güzel bir sezon yaşatacağız. Ben ayrıca hem tesisleşme anlamında hem de takımımızın kuruluş aşamasında üst düzey destek vererek, Bodrumspor’un arkasında dimdik duran belediye başkanımız Mehmet Kocadon’a da şükranlarımı iletiyorum. Onun gibi bir belediye başkanına sahip olduğumuz için bizler çok şanslı yöneticileriz. Bizlere verilen şansı biz her zaman iyi değerlendirdik. Yeniden bu şansı iyi değerlendirerek, Bodrumspor’u iyi yerlere getirerek, başkanımızın bu başarıyı Bodrum halkına hediye etmesini sağlayacağız” dedi.
Öte yandan Bodrum Postane karşısında bulunan Bodrumspor Store mağazında devam eden kombine kart satışlarına Bodrumsporlu vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, önümüzdeki günlerde bazı kurum ve derneklerinde toplu olarak kombine kart alacağı öğrenildi.