Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Fenerbahçe’nin A2 oyuncusu İbrahim Serdar Aydın’la 1 yıllığına kiralık olarak prensipte anlaştıklarını açıkladı.
Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, İbrahim Serdar Aydın’la kiralık olarak prensipte anlaştıklarını, birkaç gün içerisinde sözleşmeyi imzalayacaklarını belirtti. Başkan Yolbulan, transfer çalışmalarını teknik direktör Tolunay Kafkas’ın raporu doğrultusunda yapmaya çalıştıklarını da ifade ederek, “İbrahim Serdar Aydın, Fenerbahçe A2 takımının en önemli 2 oyuncusundan biri. Hem orta saha hem de defansın sağında oynayabilen genç yetenekli bir oyuncuyu bugün ya da yarın takımımıza kazandırıyoruz. Hocamızında takımda görmek istediği oyunculardan biri’’ dedi.
Başkan Yolbulan, ayrıca, bir yabancı forvet ve yerli bir defans oyuncusu içinde çalışma yaptıklarını ve önümüzdeki hafta bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.
İSHAK DOĞAN’LA İLGİLİ 2 KULÜPTEN TEKLİF ALDIK
Başkan Yolbulan, defans oyuncuları İshak Doğan’la ilgili olarak Trabzonspor ve Kasımpaşa’dan teklif aldıklarını ifade ederek, "Biz her 2 kulübümüze de bir rakam söyledik. Ancak verdikleri rakam bizi tatmin etmediği için kabul etmedik. İstediğimiz rakamı verirlerse İshak Doğan’ı alabilirler. Ama bunun altında bir rakamı kabul etmeyiz. Çünkü İshak bizim için çok değerli bir oyuncu" açıklamasını yaptı.