SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezonun ilk haftasında Silivrispor deplasmanında terleyecek Altay, İzmir'e en az 1 puanla dönmeyi hedefliyor.
Hazırlık maçlarında izledikleri rakiplerinin agresif bir takım olduğuna dikkat çeken teknik direktör Serdar Sabuncu, "Tecrübeli oyunculara sahip, mücadeleci bir ekiple karşılaşacağız. Sert bir müsabaka olacak. Puanla dönmek istiyoruz. Gol yememek, takım savunmasını doğru yapmak bizim için önemli. Sabırlı oynayıp sonuca gitmeyi hedefliyoruz" dedi.
Silivri Stadı'nda zeminin sentetik çim olması nedeniyle, son antrenmanını Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü'ndeki sentetik zeminli sahada yapan siyah-beyazlılar, İstanbul'a karayoluyla gitti. Atatürk Havalimanı ile Silivri arasında yaklaşık 3 saatlik mesafe olması nedeniyle teknik heyetin yolculuğun otobüsle yapılmasını istediği öğrenildi. Geçen sezon Altay'ı çalıştıran İstanbulspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, tesisleri siyah-beyazlılara açarak eski takımına jest yaptı.
CAMİA KENETLENİYOR
Altay yönetimi, Swissotel'de düzenlenen sezon açılış yemeği ile moral buldu. Başkan Cihangir Marmara, yemekte eski başkanlardan Erdoğan Tözge, Sabri Sevenoğlu ve Ahmet Taşpınar'ın kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, "Sezon açılış törenimizde de Mahmut Özgener ile Mehmet Erdoğan vardı. Eski başkanlarımızın yanımızda olmaları, kulübü sahiplenmeleri bizim için çok önemli. Geçmişte olduğu gibi Altay camiasının yeniden kenetlenmesini hedefliyoruz" dedi.