2015 ÖSYS sonuçlarına göre en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinden biri Nişantaşı Üniversitesi oldu. Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, kendilerini tercih eden ve taban puanları yükselten öğrencilere teşekkür etti.
Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, 2015 ÖSYS sonuçlarına göre Nişantaşı Üniversitesi’nin taban puanlarının kısa sürede hayal edilemeyecek kadar yükseldiğini ve yerleştirme oranlarının yüzde 100’lere yaklaştığını söyledi. Nişantaşı Üniversitesi’ni Türkiye’nin en başarılı vakıf üniversitelerinden biri yapma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirten Levent Uysal, “Büyük hayallerin geleceği aydınlık kahramanları olan öğrencilerimiz bize inandı ve başarılarıyla taban puanımızı kısa sürede hayal edemeyeceğimiz kadar yükseltti. Yerleştirme oranımızı yüzde 100’lere yaklaştı. Öğrencilerimizin çabası, başarısı ve hayalleri yolunda verdikleri emeğin önünde saygıyla eğiliyorum ve bize inandıkları için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Taban puanlarının artması Nişantaşı Üniversitesi’nin oldukça fazla talep edildiğinin göstergesidir” diyen Levent Uysal, “Bu doğrultuda, lise eğitimini başarıyla tamamlamış ve üniversite sınavlarından yüksek puan almış yeni Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerini, hedeflerine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimize, araştırmacı ve sektör paydaşları ile yapılan uygulamalı eğitim modelimizle hayat boyu kaliteli yaşamı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Nişantaşı Üniversitesi’nin 20 bine yakın pırıl pırıl genç insanla yoluna devam etmenin gururunu yaşadığını belirten Levent Uysal, “Burası 4 yıl önce,353 genç insanın yaşlarına ve kendilerine dayatılanlara sığmayan hayallerini paylaşarak yola çıkan bir eğitim kurumu. Nişantaşı Üniversitesi, her gün biri daha gerçek olan milyonlarca hayalin sahibi 20 bine yakın pırıl pırıl genç insanla yoluna devam etmenin gururunu yaşıyor. Burası hayalleri için gece gündüz demeden çalışan, döktükleri alın teri ve gözyaşıyla bile zaferi hak eden kahramanların üniversitesi. Biz, alışık olunanı yıkarak ve tam da bir vakıf üniversitesi olmanın gereğini yerine getirerek hayalleri uğrunda ter döken güzel insanların yanında yer aldık. Bu cesur kahramanların başarılarını, çok daha fazlasını hak ettikleri yüzde 75 bursla ödüllendirdik. Şaşılacak bir şey yapmadık. Olması gerektiği gibi eğitimden aldığımızı eğitime verdik” dedi.