Milliyetçi Hareket Partisi’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı için Uşak’tan Ankara’ya yüzlerce kişi hareket etme kararı aldı.
Bu akşam Uşak’tan otobüsler ve özel araçlarla yola çıkacakları bilgisini veren Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem; “11. Olağan Büyük Kurultayımıza destek olmak için bu akşam yola çıkacağız. Yoğun bir kalabalığın Ankara’ya gittiği düşünüldüğünde kurultaya katılacak vatandaşlarımızın mutlaka yola erken çıkmalarını öneriyoruz. 11. Olağan Kurultayın Nevruz’un başlangıcına gelmesi tesadüf değildir. Şer odakları nasıl ki ülkeyi bölmek için bugünü bahane ediyor ise de bizler bin yıldan fazla süredir kutladığımız Nevruz ateşini kardeşlerimizle Ankara’da yakmak için yola çıkıyoruz. Eski Türk Takvimlerine göre baharın başlangıcı görünen bu günde bizler de dağları delen kudretteki ateşi yakmak için 21 Mart 2015 de Ankara’da bulunacağız.” Dedi.
Bütün vatandaşlarımızı gerçek Nevruz ateşinin yanacağı Türk’lüğün konuşulacağı büyük kurultayımıza davet ediyoruz diyen Kuruçay; “Ankara’dan 21 Mart’ta yakılacak büyük meşale yurdumuzu aydınlatacak ve karanlık güç odakları inlerine çekilmek zorunda kalacaktır. Aziz Türk Milleti bin yıllık emanetine sahip çıkmak için Ankara’da toplanma kararı almış biz de Uşak’taki bütün teşkilatlarımız olarak yola çıkma kararı aldık. Uşak’tan katılımın bin kişi civarında olacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.