Spor Toto 3 Lig 1. Grup’ta mücadele eden Manavgatspor’un altyapısı da başarılarıyla gelecek vaat ediyor.
Manavgatspor U 17 Takımı kendi grubunda en yakın rakibine 4 puan fark atarak birinci olurken, ligin bitmesine 1 hafta kalan play-off’a katılmaya hak kazandı.
Manavgatspor Altyapı Sorumlusu Ramadan Coşğun, U17 takımı olarak Antalya C grubunda en yakın rakiplerine 4 puan fark atarak lider olduklarını belirtti. Geçtiğimiz Pazar günü Aslansaray spor takımını ağırladıklarını belirten Coşğun, "Bu hafta evimizde Aslansaray’ı ağırladık. Maçı, Hasan Tayfun’un 4, 20 ve 57’nci dakikalarda, Sefa Kocataş’ın 2 ve 52’nci dakikalarda ve Neşet Baran Kılıçkap’ın 18’inci dakikada attığı gollerle 6-0 yendik. Lige bir hafta kala C Grubu’nda namaglup olarak 37 puanla lideriz. En yakın rakibiz Kepez Belediyespor’la aramızda 4 puan fark var. Grubumuzdan 2 takım play-off lara katılacak. Biz lider olarak play-off’a katılmaya hak kazandık" dedi.
Antalya’dan üç gruptan 6 takımın play-off oynayacağını da dile getiren Coşğun, "Antalya’da 6 takım kendisi arasında play-off mücadelesi verecek ve 2 takım Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanacak" diye konuştu. Manavgatspor Altyapı sorumlusu Ramadan Coşğun, hedeflerinin profesyonel A takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.