Şırnak’ın Silopi’de İlçesinde Kaymakamı Ali Arıkan başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimi ile ilgili seçim güvenliği ve seçim sürecindeki sorumlulukları hakkında gerekli bilgilendirme toplantıları Silopi Kaymakamlığı’nda devam ediyor. Kaymakam Ali Arıkan köy ve belde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kaymakam Ali Arıkan, yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçiminde, vatandaşların iradelerinin sandığa yansıması için gerekli tüm güvenlik tedbirlerinin alındığı hususunu belirterek, bu süreçte yaşanacak herhangi bir olumsuzluk durumunda ilgili kurumların haberdar edilerek olabilecek sıkıntıların derhal çözüleceğini ifade etti.
Daha sonra toplantıya katılan muhtarlar söz alarak görüşlerinin ifade etti. Toplantı katılımcıların seçimin huzur ve güven ortamında geçmesi ile ilgili iyi dilekleriyle sona erdi.
Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Ali Arıkan başkanlığında düzenlenen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Arkın Eken, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Tarandır ile köy ve belde mahalle muhtarları katıldı.