Medical Park Elazığ Hastanesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.
FKA toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza programına FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop, Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Yelda Arpacı, Elazığ Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Abdulvahap Yoğunlu ve Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal Pazarlama sorumlusu Büşra Candemir katıldı.
Daha önce birçok kurumla sağlık hizmetleri protokolü imzalayan Medical Park Elazığ Hastanesi, son olarak FKA ile protokol imzaladı. Medical Park Elazığ Hastahanesi ve FKA arasında hazırlanan sağlık hizmetleri protokolü, FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop ve Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Yelda Arpacı’nın karşılıklı imzalarıyla yapıldı.
Protokol ile ilgili açıklama yapan FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop, "Bu gün burada Medical Park Hastanesi yöneticilerini ağırlamaktayız. Gerçekten bölgemizde önemli bir sağlık kuruluşu, sağlık hizmetlerini de profesyonel bir şekilde yerine getiriyorlar. Bu vesile ile Fırat Kalkınma Ajansı personelinin sağlık hizmetlerinden daha etkin daha verimli bir şekilde faydalanabilmesi amacıyla Medical Park Hastanesiyle bir protokol imzala kararı almış bulunduk. Bu vesileyle ben kendilerine teşekkür ediyorum. Gerek ajansımıza gösterdikleri ilgiden dolayı, gerek personelimize gösterdikleri yakınlıktan dolayı gerekse de bölgemize ve Elazığ’ımıza vermiş oldukları profesyonel sağlık hizmetlerinden dolayı tüm hastane yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Yelda Arpacı ise, "Medical Park ailesi olarak bölgeye en iyi kaliteli hizmeti verme hususunda çalışmalarımız her gün artarak devam ediyor. Bu anlamda bizi tercih ettikleri için Fırat Kalkınma Ajansı’na çok teşekkür ediyorum. Bu tür kurumsal anlaşmalarımız sürekli devam edecektir" diye konuştu.