Kilis Vergi Dairesi Müdürü Cemal Şengül, tayini çıkması münasebetiyle Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

Vergi Dairesi Müdürü Cemal Şengül Kilis’te görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Şengül, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkan Mehmet Erdal Öndeş’in şahsında kendisinden görev süresi içerisinde desteklerini esirgemeyen Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine teşekkür etti.

Şengül; Kilis’ten huzur içerisinde görev yapmanın mutluluğu ile ayrıldığını belirterek ,Kilis’den çok değerli dostlar edindiğini, bundan da mutluluk duyduğunu söyledi.

Nazik ziyaretinden ötürü misafirine teşekkür eden KİTSO Başkanı Öndeş, Vergi Dairesi Müdürü Cemal Şengül’e Kilis’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Öndeş, Yeni görevinin kendisine ve ailesine hayırlı olmasını, bundan sonraki yaşamının sağlık, huzur ve mutluluk dolu geçmesini temenni ettiğini belirtti.

KİTSO Başkanı Öndeş, Cemal Şengül’ün göreni boyunca adil, dürüst ve samimi davrandığını, güzel bir dost olarak gönüllerde hep ayrı bir yeri olacağını sözlerini ekledi,