Yeni sezon kampı için Erzurum'u tercih eden Samsunspor'da, Teknik Direktör Alpay Özalan nezaretinde yenileme çalışmaları devam ediyor.

ERZURUM'DA ÜST DÜZEYDE PERFORMANS
Kırmızı-Beyazlı futbolcular, kampın ikinci gününde yenileme antrenmanlarına devam etti. Alpay Özalan ve yardımcı antrenörler eşliğinde gerçekleşen çalışmalarda futbolcuların performansının üst düzeyde olması sevindirdi. 10 gün daha kamp sürecine devam edecek olan Samsunspor'da çalışmalar yüksek tempoda gerçekleşiyor. Samsunspor, kamp süresince ağırlıklı olarak rejenerasyon çalışmaları yapacak.

ALPAY ÖCALAN 'SAVAŞAN TAKIM' İSTİYOR
Öte yandan kampa devam eden Samsunspor kaldıkları tesisten memnun kaldı. Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, Palandöken kampının hem hava, hem de sahalarının mükemmel olduğunu belirtti. Alpay Özalan, "Burada doğruyu bulup seyircimize hoş gelen, bu camia için bu forma için gerçekten sahada savaşacak takım olmak istiyoruz. Seyircinin de beklentilerini biliyoruz. Erzurum'un havası diğer şehirlere göre serin. Rakım yüksek, zemin mükemmel. Bir futbolcunun arayıp da bulamadığı şeyler. Antrenmanlar daha çok yükleme ve kondisyon ağırlıklı geçecek. Belki 1 maksimum 2 maç yapma düşüncemiz var. Hem yerli, hem yabancı transferlerimiz hafta içinde takıma katılacak" dedi. 

Haber: Onur EROL