Zonguldak Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KOB-DER) tarafından Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehriye teşekkür plaketi verildi.
Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazmiye Civan ve berberinde dernek üyeleri ile birlikte Esnaf Kefalet ve kredi kooperatifini ziyaret ederek. Kooperatif Başkanı Ercan Şehrinin dernek binası yeri hakkında gösterdiği öz verili çalışmalardan dolayı plaket takdim etti. Dernek üyeleri Başkan Şehri’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, “Bizim görevimiz böyle derneklere yardım etmek. Bu çocukları topluma kazandırmak en başta gelen asli görevimiz. Dernek başkanımız Nazmiye Hanım yer aradıklarını söyledi. Yukarı mevcut yerimizi gösterdik beğendiler. Hemen faaliyete geçerek çevreden yapılan yardımlarla burayı kazandırdık. Bundan sonra da her türlü yardımı yapacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Dernek üyeleri, Başkan Şehri Otizm öğrencilerinin Hastanelerde ve Eğitim alanlarında yaşadığı sıkıntıları paylaşarak sıkıntıların giderilmesi noktasında hayırseverlerden ve devletten destek beklediklerini ifade ettiler.