Ninova Park Alışveriş Merkezi’nde (AVM), 3’üncü dönem otomobil çekilişi yapıldı. Çekilişe katılan şarkıcı Zeynep Dizdar, AVM’yi adeta salladı.
Noter huzurunda yapılan çekilişte, otomobil, Berivan Aktaş Şimşek isimli talihliye çıktı. Ninova Park AVM, müşterilerini araç sahibi yapmayı sürdürüyor. 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara araba çekilişine katılma hakkı tanıyan Ninova Park, noter huzurunda yaptığı çekilişle, bir müşterisini daha araç sahibi yaptı. AVM’nin 3’ncü dönem otomobil çekilişine şarkıcı Zeynep Dizdar da katıldı. Şarkılarıyla vatandaşları coşturan Dizdar, AVM’yi salladı. Dizdar’ın sahnesinin ardından yapılan çekilişte, otomobil, Berivan Aktaş Şimşek isimli talihliye çıktı. Kendisine araba kazandığı telefonla bildirilen Şimşek, şaşkınlığını gizleyemedi.
Ninova Park AVM Genel Müdürü Salih Erdoğan, 3’üncü çekilişlerini yaptıklarını belirterek, “Ninova Park yönetimi olarak otomobil kampanyasından sonra yıl içinde diğer etkinliklerimiz devam edecektir. Tabi bu etkinlikler içinde yine sanatsal hareketler olacaktır. Ailelere ve çocuklara yönelik etkinliklerle yılımızı tamamlayacağız. Diyarbakır’da AVM konjektörü hızla yayılmakta. Rekabet artıyor. Biz bu rekabetin en önemli aktörlerinden birisiyiz. Sırayı kimseye vermemek için uğraşıyoruz. Diyarbakır halkına ne kadar hizmet edersek azdır” dedi.