2014-2015 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yalovaspor’da başkanlığa yeniden Hakan Suiçmez seçildi.
Yalova Belediye toplantı salonunda yapılan olağan genel kurula üyeler rağbet göstermezken, tek listeyle gidilen seçim sonrasında mevcut başkan Hakan Suiçmez, Yeşil Kırmızılı ekibe 2 yıl daha başkanlık edecek. Genel kurulda, kulübün geçmiş dönemlerden kalan mevcut borcunun 4 milyon 961 bin olduğu açıklanırken, Suiçmez dönemini ise yeşil kırmızılı ekibin sıfır borçla kapatması dikkati çekti. Kongrede söz alan eski başkanlardan Tamer Erbul ve mevcut başkan Hakan Suiçmez'in Yalovaspor’daki alacaklarından vazgeçtiklerini açıklaması ise üyeler tarafından takdir ile karşılandı. 2014-2015 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yalovaspor’un tahmini bütçesi ise 530 bin olarak açıklandı.
Kulübü borçlandırmadan yönettiklerine vurgu yapan Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, ”Yalovaspor 50 yıllık mazisi olan bir kulüp. Tamer Erbul yönetiminde ilk olarak CEO olarak görev yapmaya başladım. Şunu anladım ki, futbol ciddi zaman alan bir spor dalı. Son 3-4 yıllık dönemde kulüp sahipsiz, desteksiz ve yalnız bırakıldı. 273 üyemiz var ve kongremize katılan üye sayısı 50 kişi. Öncelikle Yalovaspor’a duyulan güvensizliği ortadan kaldıracağız. Geçmiş dönemlerde yapılan borçlar kulübün hep önünü kesti. Bizler Yalovaspor’a yapılan bağışların hepsini kulübe yazdı. Tek bir kuruşuna dokunmadık gerektiği yerde cebimizden harcadık. Ben başkanlık yaptığım dönemde hem şampiyonluk yaşadım, hem de küme düşme üzüntüsünü. Bu durum beni oldukça olgunlaştırdı. Bizler Yalovaspor’un yükselmesini için çalışıyoruz. Gelecek yıllarda kurumsallaşarak Yalovaspor A.Ş.’yi kurmanın peşindeyiz. 16 branşta olmak üzere salon sporları, su sporları ve alternatif sporlarda kulübümüzün bayrağını dalgalandırmak istiyoruz. Gelecek yıldan itibaren bayan futbolunda da var olacağız. Bunun için girişimlerimizi yapıyoruz. Geride bıraktığımız dönemi bilançolarla açıkladık ve sıfır borcumuz bulunuyor. Bununla birlikte bir ilke imza atmış oluyoruz. Yalovaspor benim her şeyim ve her zaman ona biat edeceğim” dedi.
Hakan Suiçmez başkanlığındaki Yalovaspor’un yeni yönetiminde Yusuf Bıyıklı, Hasan Büyük, Kartal Tekin, Hakan Çakır ve Yalçın Arslan, denetleme kurulunda Fevzi Akman, Yüksel Er ve Metin Noca yer aldı.