Gaziantep'te kum ocağında öldürülen 35 yaşındaki Rüştü Taşdemir'in cesedi kumların arasında Mardin'de görev yapan polis kız kardeşi tarafından bulundu.
Gaziantep'te çalıştığı kum ocağında öldürülen bir kişinin cesedi, kumların arasından çıktı. Ağabeyinin cesedini bulan kadın polis, sinir krizleri geçirdi.

ARACIN BAŞINA DÖNMEDİ

Gaizantep'in Şehitkamil ilçesi Bedirkent Mahallesi'nde bulunan Ahmet A'ya ait bir kum ocağında şoför olarak çalışan 35 yaşındaki Rüştü Taşdemir, dün öğle saatlerinde şirkete ait araç ile çalıştığı iş yerine gitti. Kum ocağı çalışanları, aracını şantiye önünde park eden Rüştü Taşdemir'in saat 13.00 sıralarında yayan olarak kum ocağının batısına doğru gittiğini gördü. Mesai bitmesine rağmen aracın başına dönmeyen Rüştü Taşdemir'e akşam 17.00 sıralarından itibaren ulaşılamadı.



JANDARMA EKİPLERİ BÖLGEDE İNCELEME YAPTI

Ailesi, yakınları ve işçiler kum ocağının her tarafını aramasına rağmen Taşdemir'e ulaşamadı. Ailenin jandarmaya haber vermesi üzerine jandarma ekipleri de bölgede arama yaptı. Güvenlik güçleri tüm aramalarına rağmen Taşdemir'e ulaşılamazken şantiyede park halinde bulunan araçta ise Taşdemir'in cüzdanı ve kişisel eşyalarına ulaşıldı. Sabaha kadar süren arama çalışmalarında netice alamayan güvenlik güçleri ve aile, arama çalışmalarına devam ederken, kamyonların ise alana kum döküm çalışmaları ise sürdü.

POLİS KIZ KARDEŞ AĞABEYİNİN CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Sabah saat 05: 00 sıralarında döküldüğü belirten kumun arasında gördüğü silüet üzerine şüphelenen Taşdemir'in Mardin'de görev yapan polis kız kardeşi Sümeyra'nın telkini üzerine kumda yapılan incelemede, Rüştü Taşdemir'in cesedine ulaşıldı. Ağabeyinin cansız bedeni ile karşılaşan sümeyra Taşdemir sinir krizleri geçirdi. Taşdemir'in cesedinde ilk belirlemelere göre darp izi olduğu, herhangi bir kesici alet yada kurşun izi bulunmadığı belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Taşdemir'in cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

"BABAM ÖLDÜ, BABAM ÖLDÜ"

Olay günü okullar tatil olunca çocukları Ömer, Nimet, Türkan Irmak ile birlikte Kilis'te kalan Sevgi Taşdemir, haberi alınca çocukları ile birlikte Gaziantep Adli Tıp Kurumu önüne geldi. Burada polis kız kardeş Sümeyra'nın karşıladığı çocuklar, halalarına sarılarak ağladı. Halasına sarılan 7 yaşındaki Nimet, "Babam öldü, babam öldü. Baba, baba" diye feryat etti.

Taşdemir'in 3 ay önce kum ocağında işe başladığı öğrenildi. Jandarma olayın fail ya da faillerini arıyor.