Çeyrek asırdır ülkemizin sağlık sektörünün en başarılı kurumlarından biri olan Türkiye Hastanesi, yenilenen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni yapılan törenle hizmete açtı.
Türkiye Hastanesi’nin Çağlayan’da bulunan yerleşkesinde yapılan törene, Agit Geylani, Türkiye Hastanesi Başhekimi Faruk Koca, Türkiye Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hayati Odabaşı, hastane personeli ve misafirler katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Hayati Odabaşı, hastane içindeki en önemli bölümlerden birini yenileyerek hizmete açtıklarını söyledi. Odabaşı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yenilenmesinde ve yapılandırılmasında başta merkezin koordinatörü Dt. Yılmaz Cebecioğlu olmak üzere tüm ekibin büyük emek verdiklerini vurguladı.
Odabaşı’ndan sonra konuşan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Koordinatörü Dt. Yılmaz Cebecioğlu, merkezin yenilenmesinde emeği olan hastane yetkililerine ve peroneline teşekkür etti. Merkezin herkes için hayırlı olmasını dileyen Cebecioğlu, “Hizmet kalitemize uygun olarak merkezimizin yenileme çalışmalarını tamamladık. Şu anda ekibimizle, en yeni teknoloji ve imkanlara sahip olarak hasta alımına başladık” ifadelerini kullandı.