Bingöl Valisi Ali Mantı, “Görmek istediğimiz tablo birlik ve beraberlik tablosudur. Biz birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmamızı sürdürdüğümüz müddetçe ne içten ne dıştan hiçbir güç, bu ülkenin içinde virüs sokamayacaktır” dedi.

Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve beraberindekiler, merkeze bağlı Sancak Beldesini ziyaret etti. Beldede okul ve esnafları gezen heyet, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Görmek istediklerinin birlik ve beraberlik tablosu olduğuna değinen Vali Ali Mantı," Biz birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmamızı sürdürdüğümüz müddetçe ne içten ne dıştan hiçbir güç, bu ülkenin içinde virüs sokamayacaktır. Buna inanıyoruz, iman ediyoruz ve güveniyoruz. Buralardaki birlik ve beraberliği gördükçe ülkemiz için daha fazla güven duymaya başlıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz her tarafta devam edecek ve ediyor. Ülkemiz çok iyi bir yere doğru gidiyor. Gerek ekonomik kalkınma anlamında gerek beraberlik anlamında gerekse dünyadaki konjonktürel konumu itibariyle ülkemiz çok güzel yerlere gidiyor. Ülkemizin daha güzel yerlere geleceğine biz inanıyoruz. Biz vatan, millet, din ve devlet aşkımızı sürdürdüğümüz müddetçe hiçbir sıkıntımız olmayacaktır. Devlet elinden gelen tüm imkanları zamanla her yere uyguluyor"dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, her zaman Sancak Belediyesi ile iletişim halinde olduklarını ve her türlü destek için yanlarında olduklarını aktardı.