BAYBURT (AA) - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın Maliye Bakanı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Ağbal'ın Bayburtlu olarak bakan olması, Bayburt'a neler kazandıracağını hep birlikte düşünüyoruz ve kazandıracağına da inancımız tamdır" dedi.

Yumak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyaseti hizmet aracı olarak gördüklerini belirterek bir sivil toplum kuruluşu olarak özellikle iktidar partisinin memlekete yapacağı hizmetlerde gerekli desteği vereceklerini bildirdi. 

Maliye Bakanı Ağbal'ın bu göreve getirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yumak, Ağbal'ın kendisini ispat etmiş bir siyasetçi olduğunu vurguladı.

Yumak, "Sayın Naci Ağbal'ın AK Parti Bayburt Milletvekili olarak Maliye Bakanı oluşuyla memleketimizin uzun yıllardır süren özlemini gideriyoruz. Sayın Ağbal'ın Bayburtlu olarak bakan olması, Bayburt'a neler kazandıracağını hep birlikte düşünüyoruz ve kazandıracağına da inancımız tamdır" diye konuştu.