GİRESUN (AA) - Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, takımın durumundan memnun olduklarını belirterek, "Bazı eksiklerimiz var, onları da lig başlayana kadar gidermeyi hedefliyoruz" dedi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 Ağustos'ta başladıkları yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Giresun ve Bolu'da yaptıkları kampların ardından, Uşak'ta düzenlenen Kurtuluş Kupası'na katıldıklarını ve şampiyonluk elde ettiklerini anımsatan Kandemir, şöyle devam etti:

"Giresun ve Bolu kamplarının ardından ilk ciddi turnuvamıza katıldık. Turnuvaya, planladığımız oyun tarzımızı oluşturmak, oyuncularımızın performanslarını görmek amacıyla katıldık. İyi bir turnuva oldu. Tüm oyuncularımıza şans verdik. Oynadığımız 3 maçı da kazanarak, şampiyon olduk."

Kandemir, ligin başlamasına bir aydan az zaman kaldığını ve hazırlıklara sıkı şekilde devam ettiklerini vurgulayarak, "Zaman yavaş yavaş azalıyor. Biz de tempomuzu artıracağız. Sezon başlayana kadar turnuvalara katılmaya devam edeceğiz. Takımımızın durumundan memnunuz. Bazı eksiklerimiz var, onları da lig başlayana kadar gidermeyi hedefliyoruz" diye konuştu.