SAMSUN (AA) - MHP Havza İlçe Başkanlığında, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Havza İlçe Başkanlığında düzenlenen  programa MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Uzunoğlu, Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, milletvekili adayları İbrahim Yılmaz, Yakup Akın ile partililer katıldı.

Burada konuşan Milletvekili Usta, Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Her zaman çözüm sürecinin zararından bahsettiklerini ifade eden Usta, "Keşke haklı çıkmasaydık. Ülkemiz son aylarda terör yüzünden sıkıntılı günler yaşamakta. Bu bizim haklılığımızı ortaya koymakta" dedi.

Ülkenin MHP'ye her zamankinden daha fazla ihyacı olduğunu dile getiren Usta, şöyle konuştu:

"Bunu, MHP'ye oy vermemiş birçok insan da artık dillendirmeye başladı. Şu anki durumda tek başına bir iktidar görünmüyor. Koalisyon masasına güçlü bir şekilde oturmamız lazım. Bunun için 7 Haziran sürecinden daha iyi bir çalışmayı ortaya koymalıyız. Burada teşkilatlarımıza önemli görev düşmekte. MHP hiçbir zaman koalisyondan kaçmadı. Biz koalisyon görüşmelerine, koalisyon kurma amacı ile ciddi hazırlıklar yaparak gittik fakat bize koalisyon teklif bile edilmedi. Biz bir çanta ile koalisyon masasına gittik onlar ise bir dosya ile geldiler. Sayın Devlet Bahçeli, o koalisyon çantasındaki olanları çıktığı ilk canlı yayında açıklayacak."

Usta, Meral Akşener konusunun MHP'yi yıpratmak adına bir kısım medya tarafından sürekli gündemde tutulduğunu savunarak, "AK Parti kurulduğunda bunlar dört beş kişi idi. Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, Bülent Arınç... Şimdi ise siyasette tek kişi kaldı. Bu neden sorgulanmıyor. Amaç MHP'de gedik açmak ve partimizi yıpratmak. Yine Tuğrul Türkeş konusu da bu amaçla sürekli bir kısım medya tarafından gündemde tutulmakta" ifadelerini kullandı.