MÜSİAD Adıyaman Şubesine nezaket ziyaretinde bulunan Adıyaman Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Fırat yeniden başkanlığa seçilen Şerif Yıldırım ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.
MÜSİAD Adıyaman Şubesinin kurulduğu günden bugüne Adıyaman’da başarılı çalışmalara ve yatırıma imza attıklarını belirten Halil İbrahim Fırat, “MÜSİAD Adıyaman şubemiz yakın bir zamanda Çevre ve Şehircilik bakanımız başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından çok seçin konukların katılımıyla adına yakışır olağan genel kurulu tamamladılar. Yapılan seçimde Şerif Yıldırım başkan yeniden başkanlığa seçildi. Kendisini, yönetim kurulu üyelerini ve bütün MÜSİAD üyelerini tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin. MÜSİAD bünyesinde birçok sektörden üye olan arkadaşlarımız var. O nedenle gerek yatarım anlamında, gerekse ilimiz ekonomisinin gelişmesi anlamında bizlere yön gösterici olacaklarından eminiz. AK Parti Adıyaman il teşkilatında partimizin kurulduğu günden bu güne yer aldım. Kısmet oldu dört yıl gibi bir sürede il başkanlığı görevini yürüttüm. Önümüzdeki genel seçimler öncesi görevimden istifa ederek, aday adaylığımı açıkladım. Hakkımızda hayırlı ise olsun. Görev verilmesi halinde ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle ben tekrar MÜSİAD Adıyaman Şube başkanlığına seçilen Şerif Yıldırım’a, yeni yönetim kuruluna ve MÜSİAD’ın bütün değerli üyelerine başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ise, “Başkan AK Parti Adıyaman İl başkanı olarak partisine ve ilimize yaklaşık dört yıl gibi bir süre boyunca hizmet etti. Başarılı çalışmalara imza attı. Başkan önümüzdeki dönem yapılacak olan genel seçimde aday olmak üzere görevinden ayrıldı ve milletvekilli aday adayı oldu. Adıyaman’da yetişmiş, güzel insanların, memleketin sorunlarını bilen insanların ve bu sorunlara çözüm bulabilecek arkadaşlarımızın mecliste olmaları bizleri de son derece mutlu eder. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık eylesin. Bu vesileyle nezaket ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum” dedi.