Didim Belediyesi Yeni Mahallede bulunan ve İş Bankası Sokağı olarak adlandırılan yolda çalışma başlattı. Sokak üzerinde parke taşlarının yenileceği öğrenilirken sokak saat 09:30 ila akşam 22:00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak.
Didim Belediyesi Yeni Mahallede bulunan ve İş Bankası Sokağı olarak adlandırılan yolda çalışma başlattı. Didim Belediyesince yürütülen ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezinden (UMKE) alınan karar doğrultusunda çalışmalar başlatıldı. Konuyla ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Daha evvelde vatandaşın istediği üzerinde bu yerle ilgili olarak kışın UMKE’den karar alındı. Bu yolda İş Bankası önüne kadar parke taşı yenilecek ve otomatik bariyer sistemi olacak. Gündüz saat 09:30 ile akşam saat 22:00 arasında yol trafiğe kapalı olacak. Diğer zamanlarda ise trafiğe açık kalacak” diye konuştu.
Belediye tarafından Pazartesi günü başlanan çalışmalarda yoldaki eski parke taşları sökülürken, taşlar yerlerinden kaldırıldı. Bariyer sistemleri kurma çalışmaları ise sürüyor.