Yılport Samsunspor 13. haftayı geride bırakırken toplamda 18 gol attı. Kırmızı-Beyazlı takım ligdeki diğer şampiyonluk adayı takımlara kıyasla en az gol atan takım statüsünde bulunuyor.

13 MAÇTA 18 GOL
TFF 2. Lig'de Samsunspor gibi zirveye oynayan ve Kırmızı-Beyazlı takımın en güçlü rakipleri gözüyle bakılan takımlardan lider Sarıyer, ikinci Sakarya ve dördüncü Sancaktepe Belediyespor'un 23'er golü bulunuyor. Kastamonu 1966'nın 25, Bodrumspor'un 21 ve bugün Samsunspor'a konuk olacak Hacettepespor'un 20 golünün bulunduğu ligde Kırmızı-Beyazlı takım ise şuana kadar attığı 18 gol ile rakiplerinin gerisinde kaldı.

ERHAN VE MUHAMMET SUSKUN
Forvet oyuncularından verim alamayan ve bu nedenle gol hattında büyük sıkıntı yaşayan Samsunspor'da özellikle Erhan Şentürk ve Muhammet Beşir krizi göze çarpıyor. Geçtiğimiz sezonun gol kralı olarak transfer edilen Erhan Şentürk ve Trabzonspor'dan transfer edilen, seozn başında takımda ki en hazır futbolculardan olan Muhammet Beşir'in henüz ağları havalandıramaması Samsunspor'da yaşanan gol sıkıntısında büyük etken oldu.

8 GOL BAHATTİN'DEN
Samsunspor'un golcülerinden Bahattin Köse ise Kırmızı-Beyazlı takımın gol hattında şimdiye kadar en etkili olan isim oldu. Bahattin attığı 8 golle hem Samsunspor'u, hem de gol krallığında kendisini zirveye çıkarmaya devam ediyor.

Haber:Onur EROL