Oğuzhan SARZEP/SİVAS, ()- GEÇEN yıl devre arasında transfer olduğu Medicana Sivasspor'da sakatlık geçirdiği için oynayamayan Michael Eneramo, sağlık kontrolunda kırmızı beyazlı kulüple yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi.
Geçen sezon devre arasında İstanbul Başakşehir'den alınan Eneramo, yaşadığı sakatlık problemi yüzünden forma giyemedi, sezonun sonunda da Medicana Sivasspor, Nijeryalı oyuncuyla yolunu ayırdı. Medicana Sivasspor, kararını değiştirerek golcü oyuncu ile yeniden anlaştı, 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Eneramo, Sivas'a gelerek bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi. Medicana Sivas Hastanesi'nde kontrolleri yapılan Eneramo'nun sağlıklı olduğu bildirildi. Sağlık kontrolünden sonra açıklamalarda bulunan Michael Eneramo, şunları söyledi:
"Sivas'ı, Sivasspor'u çok seviyorum. İnşallah birkaç hafta içerisinde daha hazır duruma geleceğim. Sezon başlamadan tamamen hazır olmak için çalışacağım. Geçen sezondaki sıkıntıları unutup bu sezon iyi çalışmak istiyorum. Daha iyi olmak için çalışacağım. Daha iyi bir Sivasspor için çalışacağım."

FOTOĞRAFLI