AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, milletvekili seçilmesi halinde evini, ailesini Ankara’ya taşımayacağını, Çorum’da yaşamaya devam edeceğini belirterek, "Çorumlular, yıllardır kendi içlerinden yetişmiş bir kişiyi milletvekili olarak görmek istedi. Eğer milletvekili olduktan sonra evimi Ankara’ya taşırsam Çorumlulara saygısızlık etmiş olurum" dedi.
AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Eğridere Çarşısı, Uğur Mumcu Caddesi, Kubbeli Caddesi ve Sancaktar ziyaret eden Ceylan, hem esnaflarla sohbet etti hemde partisine 1 Kasım seçimlerinde destek verilmesini istedi.
Çorum’a bugüne kadar büyük hizmetler verildiğini, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getiren Ceylan, AK Parti’nin yeni Türkiye, istikrar, güven ve huzur ortamını tesis etmek için yeniden tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini vurguladı. Ceylan’a ziyaretleri sırasında İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.