BOLU İÇİN ÖZEL HAZIRLIK 

Kanal S ekranlarında özel açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Salı günü Bolu maçı var. Çok üzgünüm, girişimlerde de bulundum ama bunun değişme şansı yok. Taraftarımızı bilerek Bolu'da stada almayacaklar. Bizim taraftarımız deplasmanda ev sahibini bastırıyor. Bunu Sakarya'da da, Gençlerbirliği'nde de gördüler. Bolu 2-1 yendi Denizli'yi. Bize bilenecekler. Biz de Bolu maçına özel bir hazırlıkla çıkacağız. O maçtan da inşallah yenilmeden geleceğiz. Baktığımızda ev sahipliği avantajımız da var. Biz önümüze bakıyoruz kırmızı formamızla kırmızı şimşekler çakacak. Bu şehir de artık takımına sahip çıkmaya başladı. Bu sezon bu stadı doldurmadan lig biterse üzülürüm. En az 30 binin üzerinde olmamız lazım" diyerek Cumartesi günü 20.30'da oynanacak Samsunspor-Pendikspor maçına tüm Samsunluları davet etti.

BU BAŞARININ ARKASINDA TESADÜF YOK

Bu sene herkesin şampiyonluk için kenetlendiğini ifade eden Yıldırım, "Biz hep dedik Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun'a yakışacak. Biz de şampiyon olacak bir kadro kurduk. Sezon başı lige iyi başlamadık. Bazı endişeler vardı onları giderdik. Bugün oynadığımız Altınordu'ya İzmir'de 2-1 yenildik. O günden bugüne 18 maçtır yenilmedik. Bu başarının arkasında şans yok, tesadüf yok. İnanılmaz bir çalışma var. Bu sene kenetlendik. Taraftarımızın  yüzünü güldüreceğiz. Biz bu lige ait değiliz. Samsunspor'un yeri Süper Lig. Bu sozunun sonunda inşallah gülen takım biz olacağız. 12. adam olan taraftar da her zaman arkamızda. Altınordu'yu yenmekte zorlanıyorduk. Bu sezon bunu yaptık. Bu galibiyetler bize şampiyonluğu getirecektir diye inanıyorum. Matematiksel baktığımızda en favori takımı biziz. Biz artık önümüze bakıyoruz. Evimizdeki 4 maçımızı alıp deplasmanda da yenilmediğimiz sürece şampiyon biziz" diye konuştu. 

BİR TAKIM DAHA ALACAK 

'Başkan bize Sakarya'yı al' tezahüratları üzerine ise Yıldırım şunları söyledi: "Sakarya benim sevdiğim bir kulüp. Onlara saygım var. Onlar da öğrenecek, hazmedemiyorlar. Onların da bir gün sahibi olacak. Sakarya'yı biri alacak ama o ben olmayacağım. Sakarya bizim kardeş kulübümüz olsun. Ayrıca Samsun'un pilot takımı olması için Samsunspor'un Süper Lig'e çıktığı takdirde bir takımı alacağım."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.