15 Temmuz darbe girişimi sonrası Akıncı Üssü yakınlarında gözaltına alınan ve serbest bırakılan TSK’nın imamı olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün, Hakan Şükür’ü Gülen’le görüştüren kişi olduğu açıklanmıştı.



Hakan Şükür, bu iddiaya Twitter’dan yanıt verdi. Eski milli futbolcu eski AK Parti milletvekili Şükür, “Beni FETÖ denilen örgüt ile tanıştırdığı iddia edilen Adil Öksüz isimli şahsı tanımam bilmem ve kendisi ile uzaktan yakından hiçbir ilgim alakam olmadığının bilinmesini isterim” dedi Şükür ayrıca 200 milyon dolar serveti olduğu iddialarını da reddetti. Hakan Şükür, ”Ortalıkta 200 milyon gibi bir servetten bahsediliyor. Çok abartılmış bir rakam ve kesinlikle doğru değil” ifadelerini kullandı.
Hakan Şükür'ün darbe girişimi öncesi Amerika'ya apar topar gidişi dikkat çekiciydi. Şükür'ün tweetinde 'beni FETÖ denilen örgüt' ifadesiyle Adil Öksüz'ü tanımadığı inkarı 'u' dönüşü yapıyor şeklinde yorumlandı. Bu arada Hakan Şükür'ün 200 milyon dolar gibi bir serveti de yalanlaması gülünç bulundu...