ESKİŞEHİR (İHA) – Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, mahalle buluşmaları kapsamında son olarak Laçinli vatandaşlarla buluştu.
Laçin Mahallesi’ndeki toplantıya, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Belediye Meclis üyeleri, belediye yöneticileri, Laçin Mahalle Muhtarı Remzi Ercan, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Mahalle sakinlerine 10 ay içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Başkan Güler, bu süre zarfı içinde çok başarılı işlerin yapıldığını belirtti. Gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Güler, “Başta makine parkımızı güçlendirdik ve birçok yeni araçlar aldık. Kilitli parke taşı fabrikamızı devreye aldık. Maliyetleri düşürerek taş döşenmedik yol bırakmayacağız. Bakanlıklarla beraber yürüttüğümüz projelerimiz var. En kısa zamanda sonuçlandırarak sizlerle paylaşacağız. Kardeş belediyelerimizin destekleriyle birçok araç gereci belediyemize kazandırdık” dedi.
Tip proje sayesinde ev yapacak vatandaşların 20 bin TL masraftan kurtarılacağını da aktaran Güler, bu konuda belediyeden destek alınabileceğini söyledi.
Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Güler, mahalle buluşmalarına diğer mahallelerde de devam edileceğini bildirdi.