AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesine bağlı muhtarlarla bir araya gelerek sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesini ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, dernek başkanı Mensur Bilgin ve muhtarlarla bir araya geldi. Dernekte toplanan muhtarlara hitap eden AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, milletle ve devlet arasındaki önemli köprülerden birinin muhtarlar olduğunu söyleyerek, “Ben muhtarların çok önemli bir görevde olduklarını düşünüyorum. Milletimizin sorunlarını bize ileten kılcal damarlardan biridir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında yaptığım görevlerde muhtarlarla her zaman iyi ilişkiler içinde bulundum. 8 Hazirandan sonra da bu böyle devam edecektir” şeklinde konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, muhtarlara önem verdiğini belirterek, “Yıllardır Düzce’mizdeki muhtarlarımızla iyi ilişkiler içinde oldum. Muhtarların her özel gününde yanlarında oldum. Bundan sonra da çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Sorunları ve eksiklikleri birlikte tamamlayacağız” diye konuştu.