Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Esenköy Mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.
Nazilli Belediyesi tarafından, ilçeye bağlı Esenköy Mahallesi sokaklarında devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını Muhtar Mehmet Durmaz, Belediye Başkan yardımcıları İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Topçu ve Park ve Bahçeler Müdürü Bahadır Çimen ile yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Esenköy’de bulunan tarihi Arpaz kalesini görmek için pek çok yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Esenköy Mahallesinin sakinleri tarafından daha önceden talep edilen yolların taş döşeme çalışmalarının geçtiğimiz ay başlatılarak halen çalışmaların devam ettiğini belirten Haluk Alıcık “Mahalle sakinlerimiz tarafından talep edilen yol yapım çalışmalarını geçtiğimiz ay içerisinde başlatmıştık. Bu mahallemiz gerçekten tarihi konumu yüzünden de yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri konumuna gelmiş bir yerleşim birimimizdir. Esenköy Mahalle sakinleri tarafından gelen talepleri hemen değerlendirmeye alarak bozuk olan yolların düzenlenmesi için parke taşı döşeme çalışmalarımızı halen devam ettirmekteyiz. Yol yapım çalışmalarını en kısa süreçte tamamlayacağımız Esenköy mahallemizin sokakları daha düzenli bir görünüme sahip olarak halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.