Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, tüm hemşehrilerini 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na katılmaya davet etti.

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın tanıtım etkinlikleri sürüyor. Deaflympıcs 2017 resmi maskotu Çakır, tanıtım etkinlikleri kapsamında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Maskot Çakır, Kavak Belediyesi çalışanlarıyla selamlaşarak belediye binasını gezdi. Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü aynı zamanda Dünya Olimpiyatları Kavak Koordinatörü Ahmet Güral Karayılmaz ve Kavak Gençlik ve Spor Müdürü Tunsel Aslankoç Deaflympıcs 2017 resmi maskotu Çakır ile birlikte Kavak’taki esnafları ziyaret ettiler.

18-30 Temmuz tarihleri ararsın da Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın güreş müsabakalarının Kavak’ta yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Deaflympıcs 2017 resmi maskotu Çakır bugün bizleri ziyarete geldi. Çakır ile birlikte esnaflarımızı ziyaret edip olimpiyatlara tüm hemşehrilerimizi teker teker davet ettik. Misafirperverliği ile bilinen Kavaklı hemşehrilerimin olimpiyatlar dada kuşkusuz misafirperverliğini göstereceğinden eminim. İlçemize gelen tüm konuklarımıza kendi evimize gelen misafire davranır gibi davranıp en iyi şekilde onları ağırlayacağız. Olimpiyat oyunları Kavak için çok büyük bir fırsat ve şans bu şansı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Binlerce yerli ve yabancı sporcuyu ilçemizde ağırlayacağız bu bizim için büyük bir onur ve gurur. Bunun bilincinde hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Tüm personel teyakkuzda

Sarıcaoğlu şunları söyledi: "Tüm belediye personelimiz teyakkuz durumunda. Dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın tanıtımı ve ilçemizin fiziki yapısının hazırlanmasının yanında tüm tesislerimiz ile misafirlerimize kusursuz hizmet vermeye hazırız. Böylesine gurur ve onur verici organizasyonun ilçemizde gerçekleştirilmesini sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum.”