SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor'da Levent Eriş'in isifasının ardından başlayan teknik direktör arayışı sürerken, Asbaşkan Yaşar Yaralı yeni çalıştırıcının İzmirli olacağını söyledi. Dışarıdan teknik direktör getirmeyeceklerini belirten Yaralı, "Kulübümüzü tanıyan, altyapımızı bilen ve ekonomik durumumuzu da anlayan bir isme imza attıracağız. Bütçemizi sarsmadan bizi başarıya taşıyacak bir teknik adam arıyoruz. Cumartesi günü ligdeki Tokatspor ve çarşamba günü Türkiye Kupası'ndaki Sancaktepe Belediyespor maçlarına takımı Antrenör Özgür Bayer hazırlayacak. O müsabakaların ardından yeni çalıştırıcımız göreve başlayacak" diye konuştu.
Suat Kaya ile Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılan Hakan Şapçı'nın kendilerine önerildiğini belirten Yaralı, "Kaya ve Şapçı ile çalışmayı düşünmüyoruz" dedi. Camianın sakin bir şekilde hareket etmesini isteyen Yaşar Yaralı, "Ne yazık ki Levent Eriş beklemediğimiz bir anda bizi bıraktı. Şimdi sükunetle iki maçımızı oynamalıyız. Kadromuza güveniyoruz. Hem ligde hem de kupada kazanacağız" dedi.
Bucaspor'un eski kalecisi Cenk Tekelioğlu'nun Sportif Direktör olarak geleceğine dair iddiaları yanıtlayan Yaralı, "Bucaspor'un böyle bir şeye ihtiyacı yok. Sportif direktöre vereceğimiz parayı, takıma aktarırız" diye konuştu.