Şişli’de ticari taksi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza, Cumhuriyet Caddesi Harbiye Askeri Müze karşısında saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Taksim’den Mecidiye’köy istikametine ilerleyen 34 TDE 59 plakalı ticari taksi kontrolden çıkarak önce orta refüjdeki ağaca çarptı. Karşı yöne gecen ticari taksiye aşırı hızlı olduğu ileri sürülen 34 JD 2121 otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin sürücüsü camdan fırladı. Yol kenarındaki demir koruluklara çarparak duran otomobildeki bir kişi ise araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, araçta sıkışan yaralıyı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan Servet Akkoyun Okmeydanı, Mert Yürektürk ile Erkan Sayın ise ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sebebiyle Cumhuriyet Caddesi Taksim istikametine bir süre trafiğe kapatıldı. Trafik, karşı yönden gidiş geliş olarak sağlandı. Kazaya karışan ve büyük çapta hasar oluşan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.