Kahramanmaraş Piazza AVM, Nisan ayı boyunca çocukları mutlu edecek etkinliklere ev sahipliği yapacak.

7 Nisan’da Resim ve Görsel Sanatlar Atölyesi çalışmalarıyla başlayacak etkinlik programı 8 Nisan’da Akıl Oyunları, 14 Nisan’da Mutfak Atölyesi’nde pasta süsleme yarışması, 15 Nisan’da Çocuk Üniversitesi, 20 Nisan’da “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına” özel gösteriler, 21 Nisan’da Müzik Atölyesi, 22 Nisan’da sportif faaliyetler, 27 - 28 ve 29 Nisan’da Bilim Şenliği Sergisi, 28 Nisan’da Geleneksel El Sanatları Ebru Atölyesi, 29 Nisan’da Ahşap Atölyesi, 2, 3 ve 4 Mayıs’ta ise ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin resim sergisi ile devam edecek. Hem eğitici hem eğlendirici faaliyetlerle çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak etkinliklere, yeteneğine güvenen tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Lucky Luke (Red Kit)” etkinliği gerçekleştirilecek. Birbirinden eğlenceli bölümlerden oluşan “Lucky Luke” etkinliği, 20-23 Nisan tarihleri arasında saat 12.00 ile 20.00 arasında gerçekleşecek. Aynı gün içinde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler 4 ile 12 yaş arası çocukları Lucky Luke etkinliğine ücretsiz katılabilecekler.

Nisan ayında çocuklar, eğitici ve eğlendirici etkinliklerle hoşça vakit geçirirken, sanatseverler de fotoğraf sanatçısı Arif Avize’nin kişisel fotoğraf sergisinde bir araya gelecek. 9 Nisan’da AVM’nin ortak kullanım alanında açılacak sergide, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan fotoğraflar sunulacak. Sergi 15 Nisan tarihine kadar gezilebilecek.