HATAYSPOR'un alt yapısında yetiştikten sonra Beşiktaş ve Galatasaray'ın formalarını giyen milli futbolcu Gökhan Zan, kardeşi Selahattin Zan ve Azerbaycanlı Ayşan Kazımova'nın Antakya Ottoman Palace Otel'de yapılan düğününe katıldı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın nikahlarını kıydığı düğünde, çiftin şahitliklerini Hatay Valisi Ercan Topaca, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Azerbaycanlı işadamı Nail Aliyev yaptı. Vali Topaca, çifti tebrik ederek nikah cüzdanını geline verdi. Gökhan Zan'ın kardeşi işadamı Selahattin Zan, Azerbaycan'ın tanınmış ailelerinden çocuk doktoru Ayşan Kazımova ile hayatını birleştirirken, düğün törenine Azerbaycan'dan çok sayıda davetli de katıldı.
Kızlarını Türkiye'ye gelin olarak veren baba Asim Kazımova, anne Nigar Kazımova, Antakya'da Zan Ailesi'nin konukseverliğine teşekkür ettiler.
Türkiye ile Azerbaycan'ın her zaman dost ve kardeş ülke olduğunu ifade eden Kazımova çifti, Türkiye'de, Hatay'da kendilerini evlerinde hissettiklerini söyledi.
DÜĞÜNDE AZERBAYCAN EZGİLERİ
Düğün töreninde Azerbaycanlı misafirler için özel olarak hazırlanan Azerbaycan müzikleri de seslendirildi. Alkışlar eşliğinde sahneye davet edilen Azerbaycanlı misafirler, çalınan müzik eşliğinde oynadı. Düğün töreninde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

FOTOGRAF