AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 7 Haziran seçimlerinde Malatya’dan milletvekilliği aday aday başvurusunda bulundu.
Milletvekili Şahin’in, Ankara’dan bugün Malatya’ya gelerek dosyasını teslim etmesi bekleniyordu ancak Cumhurbaşkanı’nın Elazığ programına katılan Şahin’in yerine danışmanı tarafından aday adaylığı başvuru dosyası AK Parti Malatya İl Başkanlığı’na teslim edildi.
Başvurusu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Şahin ise, AK Parti’nin mücadelesinin bir medeniyet, adalet ve kalkınma mücadelesi olduğunu söyledi. Şahin, “AK Parti yeni yüzlerle, yeni bir heyecanla, yeni bir coşkuyla kurulmuş; ama binlerce yıllık tarihin birikimini, tecrübesini, ruhunu ve ilhamını tevarüs etmiş bir partidir. AK Parti, korkuları, vehimleri, tedirginlikleri bertaraf eden; refahı, adaleti, özgürlükleri, hakkı ve hukuku kendisine şiar edinmiş bir partidir” ifadelerine yer verdi.
“Kurulduğu gün olduğu gibi, bugün de umudun, güvenin, istikrarın teminatı olan AK Parti içerisinde yer almak her daim şahsım için büyük bir onur ve gurur kaynağı olmuştur” diyen Şahin, yaklaşık 4 yıllık süre içerisinde ‘Alnımızın akı ile Malatya’mıza hizmet getirme noktasında gecesi gündüzü olmayan bir dönem geçirdik’ dedi. Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Milletvekilliği yaptığım dönem içerisinde başladıklarımızı kontrol ettik, yapacaklarımızı düşündük, yapamadıklarımızın muhasebesini yaptık, özeleştirisini yaptık. 4 yıl önce olgunluk ve samimiyet içerisinde halkımızla kurduğumuz bağı, en üst seviyede tutmaya çalıştık. Kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ve desteğini yanımızda bilerek,2023 hedeflerine ulaşmanın yegane yolu olan istikrarın, güven ortamının, özellikle de kardeşliğin tam anlamıyla tesis edilmesi düşüncesiyle milletimizle el ele, gönül gönüle, 2023 hedeflerine doğru kararlı bir şekilde yürümeye, geleceğin Türkiyesi’ni birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Cenab-ı Allah’tan bizler için ve memleketimiz için bu sürecin hayırla neticelenmesini niyaz ediyor, bütün hemşerilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”