Geleneksel olarak her yıl düzenlenen çalışan bowling turnuvasının bu yıl 4.sünü düzenleyen Kayserigaz, çalışanlarıyla birlikte eğlenceli dakikalar yaşadı.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ‘Basın Bowling Turnuvası’ ile gündeme adını yerleştiren Kayserigaz, bu kez de çalışanları ile bir araya geldi. Çalışanları arasındaki paylaşımı ve çalışanların Kayserigaz’a olan aidiyet hislerini artırmak adına 4 yıldır düzenlenen Kayserigaz Çalışan Bowling Turnuvası bu yıl da renkli anlara şahit oldu.
Katılımın yoğun olduğu turnuvada 16 takım yarıştı. Dostane anların yaşandığı organizasyonda, Kayserigaz çalışanları iş yükünün stresini atarken, yaşadıkları mutlu anlar ile de unutulmaz bir güne imza attılar. Kahve ikramı ve hediyelerle desteklenen organizasyonda, Kayserigaz ailesi salladıkları bowling toplarıyla eğlencenin tadını çıkardılar. Konuyla ilgili görüşlerini sunan Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Mennan Uzunoğlu, Kayserigaz olarak çalışanlarına büyük hassasiyet verdiklerini, Kayserigaz’ın kurumsal bir şirket olmanın yanı sıra, çalışanlarıyla birlikte bir aile olduklarını vurgulayarak, çalışanlarına yönelik bu tür aktivitelerin sürekli olarak devam edeceğini söyledi. Turnuvanın ardından dereceye giren oyunculara kupalarını takdim eden Kayserigaz Genel Müdür Yardımcıları Mennan Uzun oğlu ve Adem Dincay ile Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, değerleriyle Kayserigaz’ı ileriye taşıyan Kayserigaz personeline teşekkürlerini sundular.