Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ali Coşkun ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Coşkun, “Bizi merdiven basamaklarında yukarıya taşıyanları mahcup etmemek için çok çalıştım ve bundan sonrada çok çalışacağım” dedi.
İlk olarak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret eden Prof. Dr. Ali Coşkun daha sonra İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimliği, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimliği’ni ziyaret ederek çalışanların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Coşkun, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, “ Hükümetimiz son dönemde sağlık alanında iyileştirmeler yapıyor. Bizde bunları beğeniyle takip ediyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, doktoru yaşat ki hasta yaşasın” dedi.
Daha sonra Bolu Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret eden, Prof. Dr. Ali Coşkun, BESOB Başkanı Tahir Gayret ile bir süre sohbet etti. Gayret, Bolu’da ibrelerin Coşkun’u gösterdiğini belirterek, “Temayül yoklamasında ikinci çıkmanız korkunç bir başarıdır” dedi. Coşkun ise, “ Bizi merdiven basamaklarında yukarıya taşıyanları mahcup etmemek için çok çalıştım ve bundan sonrada çok çalışacağım.Bolu’dan kendimi daha fazla geliştirebilmek, vatanımıza milletimize daha faydalı bir birey olabilmek için çıktım. Ve artık askerlik hayatımda kazanmış olduğum disiplinimi, Akademik ve bürokratik birikimlerimi kendi memleketim olan Bolu’ya yansıtabilmek için bu yola çıktım. Vatandaşlar artık kendilerini daha farklı temsil edebilecek bir vekil istiyor. Şimdiye kadar hedeflediğim her şeye ulaştım. İnşallah bu hedefime de ulaşacağım. Önemli olan inanmaktır” şeklinde konuştu.