Özel Bursa Kültür Okulları bu yıl ikincisi düzenlenen Eğitim Teknolojileri Platformu’nda 8 projesiyle sunum yaparak Bursa’yı en iyi şekilde temsil etti.
Kültür Okulları, İstanbul’da düzenlenen Eğitim Teknolojileri Platformu’na Bursa’yı temsilen katılıp, 8 adet sunum yaparak bu konudaki tecrübelerini paylaştı. Okullarda İnternet Kullanımı”, “Bir Belgesel Bin Bilgi”, “Bak Şu Yaramaz Kelimelere”, “Unutulmaz Hatırlanır”, “Dijital Etüt”, “Çözülmemiş Soru Kalmasın”, “Adım Adım Teknoloji” ve “Farkındayız” isimli sunumlar yapan Kültür Okulları öğretmenleri, konferansın en ilgi gören okulları arasında yer aldı.
Teknolojinineğitimde kullanılması konusunda iyi örneklerin paylaşılması maksadıyla gerçekleşen platforma Türkiye’nin pek çok şehrindeki özel okullar katılarak adeta bilişim ve teknoloji şöleni oluşturdu. Platforma katılan özel okullar yaptıkları sunumlar ve çalıştaylarla teknolojinin etkin kullanımı konusundaki iyi örneklerini, bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Teknolojiye yatırım yapmayı planlayan tüm okullar, kendilerine bir yol haritası çizme fırsatı yakaladı.