Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirterek, dördüncü yıldızı takacaklarını söyledi.
Alibeyköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen Puma Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası’nın tanıtım toplantısına katılan sarı-kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Olcan Adın, takım olarak iyi performans gösterdiklerini dile getirerek, “Her zaman kazandığımız sürece, rakiplerimiz tedirgin olacak. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Sezon başında da söylemiştim, bu sene dördüncü yıldızı takacağız. İnşallah sezon sonununda gülen taraf biz oluruz” dedi.
Medicana Sivasspor’u 3-2 mağlup ettikleri maçla ilgili konuşan Adın, "Sivas deplasmanı her zaman zordur. Bizim için de öyle oldu fakat iyi oynayıp kazanmasını bildik. Gerçekten hava çok soğuktu ama soğuk, yağmur, kar bu saatten sonra bizi etkilemez. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Çok zevkli bir maç oldu ama sonunda kazanmasını bildik. Kazandığımız için de çok mutluyuz" diye konuştu.
"BİZ KAZANDIĞIMIZ SÜRECE HİÇBİR SIKINTI YAŞAMAYIZ"
Üç takım arasındaki şampiyonluk yarışının sorulması üzerine başarılı futbolcu, "Rakiplerimiz de kazanıyor ama biz kazandığımız sürece onların ne yaptığı bizi ilgilendirmeyecek. Biz kazanalım, elbette onlar puan kaybedecek. Onlarla da maçlarımız var. Biz kazandığımız sürece hiçbir sıkıntı yaşamayız. Hamza hocanın gelişi tüm takımı olumlu yönde etkiledi. Hamza hoca ile milli takım geçmişimiz var. Milli takımda birlikte çalıştık. Bizim nasıl futbolcular olduğumuzu, kişiliğimizi çok iyi biliyor. Antrenmanlarda olsun, sonrasında olsun gerçekten ağabey-kardeş ilişkimiz var. Bu, aldığımız sonuçlara, takımın gösterdiği performansa da yansıyor" diye cevap verdi.
Fenerbahçe derbisiyle ilgili bir soruya ise Olcan Adın, "Derbi maçları her zaman ligin kaderini etkileyen maçlardır. O maç da çok zor olacak fakat biz oraya kazanmak için gideceğiz. Kazanacağımıza da inanıyorum" cevabını verdi.
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki şansını da değerlendiren Adın, şunları söyledi:
"İyi performans sergilediler. İçeride oynayacaklar. Onlara da başarılar diliyorum. İnşallah gidebilecekleri yere kadar giderler."
Öte yandan 28 Şubat’ta düzenlenecek Puma Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası’nın Bursa ayağına Şenol Güneş konuk olacak.