Konya Huzurevi’nde kalan yaşlıları esnaf unutmadı.
Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Konya Huzurevi yaşlılarına Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) yemekhanesinde ‘Esnaf Çorbası ve yemeği’ ikram edildi.
Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde KONESOB’ta Konya Huzurevi sakinleri için bir yemek programı tertip edildi.
KONESOB yemekhanesinde toplu halde esnaf çorbası içen ve kendileri için hazırlanan yemekten yiyen huzurevi sakinleri, programdan dolayı Esnaf Odaları Birliği yöneticilerine teşekkür etti.
Program öncesi huzurevi yaşlılarıyla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “Sizler bizim başımızın tacısınız, sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Toplum olarak birlik ve dayanışmamız hiçbir zaman bozulmasın. Biz esnaflar olarak siz değerli büyüklerimizi önemsiyor ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.
Yaşlılar adına konuşan Kore Gazisi Şuayip Ayvacı ise, ”Allah sizin gibi yöneticilerimizi başımızdan eksik etmesin. Devletimize zeval vermesin. Esnaflarımızdan Allah razı olsun. Bu yemeği tertip ederek bizleri mutlu ettiniz” diyerek duygularını dile getirdi.
Programın sonunda huzurevi sakinleri, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Huzurevi Müdürlüğü yöneticileriyle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.