Şehzadeler Belediyesi ve Yiğitbaş Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen, Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Kalbi Hayat konferansı’na Manisalılar yoğun ilgi gösterdi. Kültür Sitesi Lale salonunda düzenlenen konferansı vatandaşlar büyük bir ilgiyle izlediler.
Şehzadeler Belediyesi ile Yiğitbaş Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği Kalbi Hayat konferansına Manisalılar yoğun ilgi gösterdiler. Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlenen konferansa Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Özyiğit’in yanı sıra, İl Müftüsü Sinan Cihan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Yusunemre Belediyesi Başkan yardımcıları Ramis Şiyak, Kılıç Kaya, Yiğitbaş Vakfı Başkanı Sefer Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta Kültür Sitesi Lale Salonu hınca hınç doldu taştı. Salonda oturacak yer bulamayan vatandaşlar, konferansı ayakta dinlediler. Programın başında Hafız Abdullah Tekin’in Kur’an tilaveti büyük beğeni topladı.
Yiğitbaş Vakfı Başkanı Sefer Yıldız Şehzadeler Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen konferans nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Şehzadeler Belediyesi olarak bu tür Konferansları sık sık düzenlediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Özyiğit, “Belediye olarak bu tür faydalı programları halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik bu noktada birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Değerli Ahmet Taşgetiren hocamız yazdığı köşe yazıları ve kitaplarla ülkemizin ve bizlerin fikir hayatında büyük örnekler teşkil etmektedir. Ben bir kez daha kendisini Şehzadeler Şehri Manisa’da ağırlamaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
Yaklaşık iki saat süren konferansta Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren’in yaptığı konuşmalar vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Program sonunda Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Özyiğit, Taşgetiren’e hediye takdim etti.