Samsunspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü'nün kaderi belli oluyor. Yönetimin daveti üzerine bu sabah Samsun'a gelen Osman Özköylü, öğle saatlerine doğru Nuri Asan Tesisleri'ne ayak bastı.  Özköylü, burada önce Sportif Direktör Coşkun Zeren ile biraraya geldi. Öğle saatlerinde ise Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve bazı yöneticiler tesislere giriş yaptı. 

GÖLBAŞINDA SIKI PAZARLIK
Başkan Erkurt Tutu, Başkanvekili Rüştü Araboğlu, Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Sportif Direktör Coşkun Zeren ve Teknik Direktör Osman Özköylü arasındaki zirve tesislerin içerisinde bulunan gölün yanındaki kamelyada geçti. Osman Özköylü'nün sözleşmesi 2 yıl daha devam ederken mukavelesinde, 'kim vazgeçerse karşı tarafa 1 milyon lira tazminat öder' maddesi yer alıyor. Bu parayı her iki tarafta vermek istemediği için görüşmede sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

TELEFON TRAFİĞİ 
Görüşme sırasında Başkan Erkurt Tutu'nun sık sık dışarıya çıkarak telefonla görüşmesi dikkat çekti. Saat 13.47'de başkan bir kez daha oradan ayrılıp telefonla görüşme yapmaya çıkarken bu kez kulüp menajeri Nedim Öztürk, elinde dosya ile içeriye giriş yaptı. Muhtemelen sözleşme fesih metninin yazılı olduğu dosya Osman Özköylü'ye teslim edildi. Özköylü bir süre kağıtta yazılı olanları okuduktan sonra görüşmeye biraz ara verildi. Kritik zirve halen devam ederken görüşmenin bir kaç saat sonra sonuçlanması bekleniyor. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU