FRAPORT TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Sonuçtan çok, verim aldığımız bir maç ortaya çıktı. Önemli bir hazırlık maçıydı, bizim adımıza verimli diyebilirim" dedi.
Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de yeni sezon hazırlıkları kapsamında yer aldığı The Land Of Legends Cup'ta Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılarda A Milli takıma çağrılan Nazım Sangare, ümit milli takım aday kadroda yer alan Doğukan Sinik ile Bünyamin Balcı, Rusya milli takımında davet edilen Fedor Kudryashov ile sakatlıkları devam eden Serdar Gürler, Bahadır Öztürk, Drole, tedavisi devam eden Podolski forma giymedi.
Kırmızı beyazlılar maça Boffin, Eren, Orgill, Mukairu, Fredy, Jahovic, Ufuk, Ersan, Amilton, Hakan, Veysel ile başladı. Teknik direktör Tamer Tuna, maçın ilerleyen bölümlerinde Mevlüthan Ekelik, Gökdeniz Bayrakdar, Adem Metin Türk, Harun Alpsoy'u oyuna alarak, genç futbolculara görev verdi. Kırmızı beyazlılarda yeni transferler Orgil, Gökdeniz yeni takımıyla ilk defa forma giydi, Nuri Şahin ise yedekler arasında yer aldı.
The Land Of Legends Cup'ta Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş - Demir Grup Sivasspor maçının yenileniyle 4 Eylül Cuma 21.00'de Vodafone Park'ta üçüncülük maçı oynayacak.
Maçı değerlendiren Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, "İçerideki sonuçtan çok verim aldığımız bir maç ortaya çıktı. Oyuncu olarak eksikliklerimiz var. Hakan Özmert sağ bekte oynadı, başka isim yoktu. Çok verim aldığımız, sezona bakış anlamında da çok hazır olacağımız sonuçlar çıkardık. Bu 4-0'dan daha önemli. Çünkü lig başladıktan sonra daha farklı olacak. Tabii ki moralimiz bozuluyor. Kondisyon adına da geçiş dönemiydi bu hafta. Sondan 2'nci hafta lig öncesi. Bugünkü antrenman maçı da buna bir örnek. Önemli bir hazırlık maçıydı, bizim adımıza verimli diyebilirim" diye konuştu.