ERZURUM'da 17 Eylül günü Hırvatistan Kadın A Milli takımı ile Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakası oynayacak olan Kadın A Milli Futbol takım, hazırlıklarını Palandöken yaylasında sürdürüyor. Milli takım Grupta Almanya, Rusya, Hırvatistan, Macaristan ile mücadele edecek.
Kadın A Milli Futbol takım Teknik Direktörü Talat Tuncel, "Hırvatistan maçını Ezurum'da oynayacağız. Erzurumda bundan önce oynanan FUTSAL maçında 3 bin seyirci olduğunu biliyorum. Kadın futbolunda daha fazla seyirci olacağını umut ediyoruz. Herkesi maça bekliyoruz. Kadınlar Avrupa futbol şampiyonasında ilk maçı Hırvatistanla oynayacağız. olur. Grubumuzda dünyanın eniyi takımlarında Almanya ve Rusya var. Onlarla oynamak çok zor. En azından Hırvatistan ile Macaristan maçlarını kazanmamız bizim için çok önemli. Sahalar, tesisler çok mükemmel. Büyük bir ilgi ile karşılandık. Otelde de çok iyi ağırlanıyoruz" diye konuştu.
Kadın A Milli takım kaptanı Esra Erol, yaklaşık 2 aydır hazırlıklarını sürdürdüklerini, "Erzurum'da ilk defa milli maça çıkacağız. Seyirci bizi yalnız bırakmasın. Hırvatistan ile ilk defa oynayacağız. Hazırlık maçı yapmadık. Herkes elinden gelenin fazlasını yapacağına inanıyorum" dedi.

  FOTOĞRAF