Eskişehir Efeler Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Eskişehir İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Metin Ünlü’yü ziyaret etti.

EF-DER Kurucu Başkanı Bülent Göktay, Muharrem Sülük, Deniz Durak ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Metin Ünlü’nün makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretin konusu Eskişehirspor olurken, Yarbay Ünlü açıklamalarda bulundu. Stattaki taraftarın her zaman ilgisini çektiğini belirten Ünlü, "Eskişehirspor’a gönülden manevi destek olmak için, her hafta stadyumdaki yerimi alıyorum. İlgimi çeken tek şey; her şartta takımına gönülden bağlı insanlar. Eminim ki, Eskişehirspor’a eski günlerine getirecek yine efsane taraftardır. Burada unutulmayacak en önemli şey ise, bu kulüp kişilere bağlı değildir. Başarıyı en yakın zamanda yakalayacaklarına tüm kalbimle inanıyorum" dedi.

Ziyaret sonunda; Eskişehir Efeler Gençlik Taraftarlar Derneği (EF-DER) Kurucu Başkanı Bülent Göktay, kurucularından Muharrem Sülük, Deniz Durak ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Metin Ünlü’ye, ’Eskişehirspor forması’ ve ’Efeler atkısı’ takdim ettiler.