AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, seçim çalışmaları kapsamında ulaşılabilir vekil olacağını yaptığı çalışmalar ve sürekli olarak halkla bütünleşecek ortamlarda bulunmasıyla göstermeye devam ediyor.
Çabuk, halkın yoğun olduğu semt ve ilçe pazarlarında pazarcı esnafı ve semt ve ilçe sakinleriyle bir araya gelerek, hem kendisini tanıtıyor, hem de parti politikalarını ve gündemde olan Başkanlık sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.
Kaynaşlı ilçesinde kurulan semt pazarını gezen, pazarcı esnafı ve ilçe halkıyla görüşen Çabuk, ilçenin sorunlarını ilk ağızdan dinleyip not alırken, sıkıntıların çözümü adına izlenecek yolu yine ilçe sakinleriyle paylaştı. Çabuk’u karşılarında gören ilçe sakinleri en büyük sorunlarının seçimler öncesi kendilerine verilen vaatlerin yerine getirilmemesi olduğunu dillendirirken, sorunlarını anlatabilmek adına üst mercilerde muhatap bulamamaktan yakınarak, aynı durumu yaşamak istemediklerini ifade ettiler.
Ulaşılabilir bir vekil olacağını yineleyerek, altını çizen Çabuk ise "Bugün burada sizlerle olmamın başlıca sebeplerinden biri budur. Hem kendimi sizlere tanıtmak, hem de bugün olduğu gibi yarın da, ondan sonraki dönemlerde de yanınızda olacağımı göstermek adına buradayım. Halkla aramıza çizgi çekmeden, mesafe koymadan ilerleyeceğiz. Hep birlikte Yeni Türkiye’de yer alacağız inşallah" dedi. Pazarcı esnafının sorunlarını da dinleyen Çabuk, partileri nezdinde esnaflar için yapılan ve hali hazırda yapılacak olan çalışmalardan bahsederek, sorunun çözümünün de yine el birliğiyle bulunacağını belirtti.
Çabuk, pazaryeri ziyaretinde Başkanlık sistemi hakkında da esnafı ve ilçe sakinlerini bilgilendirerek, şunları söyledi: "Başkanlık sisteminin uygulanmaya başlanması gerektiğini artık tüm Türkiye görüyor. Burada sorun teşkil edecek hiç bir durum yok. Sonuçta yine seçimle iş başına gelecek bir yönetim olacak. En önemli nokta, çok sesliliğin ortadan kalkmasıdır. Bunun olması demek, Yeni Türkiye’nin, Dünya üzerinde gerek ekonomik, gerekse politik olarak güçlenmesi anlamını taşıyor. Bunu da 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan ve yine halkımızın destekleriyle başaracak güçteyiz."
Çabuk’un ziyaretinden ötürü oldukça memnun olan Kaynaşlı ilçe esnafı, pazarcılar ve ilçe sakinleri, seçim çalışmalarında kendisine başarılar dileyerek, ulaşılabilir vekil olma konusunda söylediklerinin takipçisi olacaklarını ifade ettiler.